Well-being Blends, Chado Tea’nin kendi harmanlarından oluşan, kendinizi iyi hissetmeye yardımcı olacak bir tadım/hediye setidir. İçinde, herbiri ortalama 10 gr (4 servis) çay bulunan 4 tüp içerir.
Well-being Tea:
Well-Being çayı NuSpa ile birlikte, hem masaj öncesi / sonrası hem de günün herhangi bir saati içerek kendinizi iyi hissetmeniz için hazırlandı.
Japonya’dan Sencha cinsi yeşil çayın zencefil, portakal parçaları ve portakal yağı ile harmanlanması ile elde edildi.
İçindekiler: Yeşil çay, portakal kabuğu, zencefil, portakal yağı, ayçiçeği, meyan kökü, moringa yaprağı
Hazırlama önerileri: 85 °C – 95 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 3-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.
Turmeric Chai:
Toprak ananın güzel armağanlarından biri olan Zerdeçalın, zencefil ve kakule gibi baharatlar ile harmanlanması ile elde edilen bu bitki çayına arkadan gelen gül ve hindistan cevizi tatları eşlik ediyor. Güzel hisler uyandıran ve kafein içermeyen bu çok yönlü harmanı günün her saati içebilirsiniz.
İçindekiler: Zerdeçal, zencefil, tarçın, kakule, gül yaprağı, hindistan cevizi
İdeal hazırlama şartları: 95°C – 100°C sıcaklıkta yaklaşık 250 ml suya
1 çay kaşığı koyularak 4 dakika demlenmesi önerilir.
Immuni-tea:
Bağışıklık sisteminize yardımcı olması için hazırladığımız Immuni-tea harmanımızı kafeinsiz içeriğinden dolayı günün her saati içebilirsiniz.
İçindekiler: Adaçayı, kekik, sinirli ot, okaliptus yaprağı, zencefil, karahindiba kökü, shitake mantarı, lavanta, ayçiçeği yaprağı
Hazırlama önerileri: 85 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 4 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.
Diges-tea:
Digestea bitki çayı, özellikle öğünlerden sonra sindirim sisteminize destek olmak ve şişkinlik hissinin azaltılmasına yardımcı olmak için oluşturuldu. İçeriğinde kafein bulunmadığı için günün her saati içebilirsiniz.
İçindekiler: Rezene, rooibos yaprağı, zencefil, portakal kabuğu, lavanta
Hazırlama önerileri: 85 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 4 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.