Rixos Bodrum Premium ile birlikte oluşturduğumuz bu harmanda, Rixos’daki asırlık zeytin ağaçlarının yaprağı, elma kurusu, hibiscus ve tarçın bulunmaktadır. Rixos Bodrum Premium her yılın Eylül ayında geleneksel olarak zeytin hasadı yapmaktadır.
İçindekiler: Elma, Hibiskus, Tarçın, Zeytin Yaprağı Hazırlama önerileri: 85 °C – 100 °C sıcaklıktaki 250 ml suya 1 çay kaşığı eklenerek 6-8 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2 defa demlenebilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.