Cup of Joy markası ile birlikte oluşturduğumuz bu harman, Hindistan’da çok tercih edilen Chai Masala harmanının farklı bir yorumu olarak ortaya çıktı.
Bazında siyah çay yerine yıllandırılmış Pu-erh çayı kullanılan bu harman zengin ve özgün bir tat sunuyor.
İçindekiler: Pu-er (Pu-erh) çay yaprağı, karabiber, tarçın, zencefil, kakule, karanfil
Hazırlama önerileri: 85 ºC-100 ºC sıcaklıktaki 250 ml suya 1-2 çay kaşığı Golden Pu-er eklenerek 4-5 dakika demlenmesi önerilir. Aynı çay 2-3 defa demlenebilir.
Net: 50 gr
Servis sayısı: Ortalama 35 fincan
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.